2018-12-13 06:37:09• hírek • Blikk.hu

Szakemberek segítségével változtat az életén Kálloy Molnár Péter

Másfél hónap kihagyás után szombaton visszatér a színpadra Kálloy Molnár Péter.

A színészt október 28-án mentő vitte kórházba egy előadásról, a szívével volt komoly probléma. Az azóta eltelt hetekben átalakította az életét, valamint szakemberekhez fordult, hogy az élettől kapott komoly figyelmeztetéssel élni tudjon. Eldönteni ugyanis könnyű, hogy az ember a sokk után megváltoztatja a mindennapokat, a gyakorlathoz azonban segítség kell.
 

– Járok egy tanfolyamra, ahol egy dietetikus és egy pszichológus segít abban, hogyan is kell tényleg életmódot váltanom – árulta el Kálloy Molnár Péter, aki szerint szüksége volt a lelki segítségnyújtásra is. – Amikor az embert az élet 48 évesen szembesíti egy olyan dologgal, amelyeket sokkal idősebbek szoktak átélni, az nem egyszerű... Úgy döntöttem, tanulok belőle, kihasználom az új esélyt. Nem tehetek mást!
 

A színművésznek a legnehezebb feladatot a dohányzás elhagyása jelenti. Bár amióta kórházba került, nem gyújtott rá, ehhez hatalmas erőre van szüksége.


– Tizenhárom évig dohányoztam, de október 28-a óta egy szálat sem szívtam. Bevallom, minden változást jól viselek, könnyen lemondok akár a sertéshúsról vagy a koffeinról is, de cigi nélküli élet nagyon nehéz. Most azzal csapom be a szervezetem, hogy a koffeinmentes kávé mellé a keverőpálcikát rágcsálok, bár a legjobb az lenne, ha a dohányzásra emlékeztető mozdulatot is elfelejteném – árulta el a színész, akit a Caveman című darab próbája előtt kaptunk el a Hatszín Teátrumban.


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: